Projekte, Konsulencė, Punėsim, Studime, Trajnime, Pėrkthime

Investoni nė tė Ardhmen Tuaj

Studime dhe Bursa

English

Shërbimi për studime në Kosovë

Plani për studime

Ofertat për studime në Kosovë

Aplikimi

Trajnimi për provim pranues

Trajnimi për studime

Këshillimi brenda muajit

ü      Plani për  studimet në bazë të talentit

ü      Plani mëse 10 vjeçar i studimeve kombinuar me tregun e punës

ü      Oferta brenda muajit për studime në Kosovë

ü      Përgatitja e dokumentacionit dhe aplikimi për 1 mundësi studimi

 

 

 

ü      Trajnimi për provimin pranues

ü      Orientimi për kurse

 

ü      Përgatitja për studime

ü      Metodat e mësimit

ü      Tekstet

ü      Skriptat

ü      Profesorët

 

ü      Këshillimi gjatë studimeve

ü      Zgjidhja e problemeve të mësimit apo me profesorë

ü      Orientimi i duhur drejtë tregut të punës

 

Shërbimi për studime jashtë Kosovës

Plani për studime

Pakoja e ofertave për studime jashtë Kosovës

Aplikimi

Trajnimi për provim pranues

Trajnimi për studime

Këshillimi brenda muajit

ü      Plani për  studimet në bazë të talentit

ü      Plani mëse 10 vjeçar i studimeve kombinuar me tregun e punës

ü      Oferta brenda muajit për studime jashtë Kosovës

ü      Përgatitja e dokumentacionit dhe aplikimi për 1 mundësi studimi

 

 

 

ü      Trajnimi për provimin pranues

ü      Orientimi për kurse të gjuhëve

 

ü      Përgatitja për studime

ü      Metodat e mësimit

ü      Metodat e reja të hulumtimit

ü      Tekstet

ü      Skriptat

ü      Profesorët

 

ü      Këshillimi gjatë studimeve

ü      Zgjidhja e problemeve të mësimit apo me profesorë

ü      Orientimi i duhur drejtë tregut të punës

 

Ju lutemi plotesoni

WEB FORM